1.000.000 forintot kaphat az, aki ismeri a túronyi gyilkost!

Nettóban!

Mint azt az OK!PÉCS pár napja megírta, túronyi otthonában szúrtak le egy 80 éves német férfit. Egyelőre nem lehet tudni, hogy pontosan mi történt, ki és miért ölte meg az idős férfit, és a rendőrséget sem lehetett szószátyársággal vádolni.

hirdetés

Annyit lehet tudni, hogy a férfi csendesen élt, szomszédai alig látták, ha igen, akkor pedig teljesen normálisan viselkedett.

Vélhetően betörtek hozzá, és eközben történt az emberölés, de a rendőrség a nyomozás érdekeire hivatkozva nem árul el részleteket. A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen. A tettest, vagy tetteseket nagy erőkkel keresik.

Egyelőre viszont nincsenek nyomon. Vélhetően ezért ajánlottak fel nagyobb pénzjutalmat annak, aki infóval szolgál. De nem akármilyennel. A pénzt ugyanis annak fizetik ki, aki a gyilkosról olyan pontos adatokkal rendelkezik, melyek segítségével az “azonosítható, bűnösségére a gyanú megalapozottá válik, és ismereteit az eljárás során ismerteti. Szükség esetén az eljáró hatóság a tanú védelmére intézkedéseket tesz” – közölték a rendőrök.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Facebook

Twitter