100 millió forintnyi drog figyelt a hűtőben Pécsen

4_568

Kilenc és fél kiló amfetamin gyanús anyagot és 700 gramm extazyt, továbbá a terjesztéshez szükséges adagoló és csomagoló eszközöket  foglaltak le a rendőrök Pécsett egy lakásban péntek délután.

Kamerákkal és biztonsági zárakkal védték magukat, de a rendőrök így is tetten érték a bűnözőket. A két férfi éppen a porciókat készítette, menekülni és a bizonyítékot elrejteni sem volt idejük, amikor a zsaruk lecsaptak.

hirdetés

K. Lajos 32 éves siklósi férfival szemben kábítószer birtoklása bűntett miatt, társával,  K. Sándor 25 éves pécsi férfival szemben  kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás. Őt a rendőrök bűnügyi őrizetbe vették, és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.

A Baranya Megyei Rendőrfő-kapitányság Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Osztály, Közterületi Támogató Alosztály munkatársai azelőtt fogták el a bűnözőket, hogy a kábítószer az utcára került volna.

A kábítószer piaci értéke közel százmillió forintra becsülhető, de a pontos hatóanyag mennyiségének szakértői vizsgálata még folyamatban van.

(via police.hu)

hirdetés

HOZZÁSZÓLÁSOK

Facebook

Twitter