14 éves diáklánnyal kavart a matektanár?

Szerelmi viszont folytatott egyik 14 éves tanítványával egy matektanár. Az egyik baranyai kisvárosban tanító férfi először tagadott, de a rendőrök meztelen képeket is találtak a kislányról, ráadásul a diáklány bevallotta: szerelmes a 37 éves férfiba.

A kislány és a tanár viszonyáról hosszú ideig senki nem sejtett semmit – írja cikkében a Bors. Amikor már a tanárok is suttogni kezdtek a háttérben, a férfi csak annyit mondott, hogy “korrepetálja a kislányt, szeretné felhúzni az átlagát” – mondta a lapnak az egyik pedagógus. A bimbózó korrepetálásnak állítólag a szülők is örültek, mivel a kislány egy idő után örömmel ment iskolába.

A matektanár, Cs. T. sokszor hazavitte a lányt, közös képeket is posztoltak kö­zösségi oldalakra, de előfordult, hogy a Siklósi várba is együtt kirándultak – tér ki a részletekre a Bors. Így szépen lassan gyanús lett, hogy túlságosan is közel kerültek egymáshoz. Mikor kiderült a viszony, a férfi tagadott, de a kislány kikelt magából és azt ordította, hogy szerelmes a tanárba.

A lap úgy tudja, hogy a tanárt felfüggesztették, de egyelőre nem vették őrizetbe. Gyermekpornográfia megalapozott gyanúja miatt indult ellene nyomo­zás, sőt meztelen képeket is találtak nála a lányról – tudatta a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság. Cs. T. ellen egyébként megrontás miatt is érkezett feljelentés, így most ezt is vizsgálják a rendőrök.

 

A címlapfotó illusztráció!

MONDD EL, NE TARTSD MAGADBAN A VÉLEMÉNYED!

Facebook

Twitter