17 éves bokszoló szurkált össze fiatalokat Pécsen

Az egyik legnépszerűbb pécsi szórakozóhely közelében verekedett össze a bulizókkal, volt, akit tízszer is megszúrt. Nem mellesleg egy embert pedig simán leütött. Részeg volt a srác.

Mint azt az OK!PÉCS megtudta, a rendőrség azonosította, majd elfogta a pécsi késelés elkövetőjét és annak három társát.

Péntek éjjel, hajnali 3 előtt nem sokkal az egyik belvárosi szórakozóhely előtt egy hatfős társaság előzetes szóváltást követően összeverekedett két férfival, majd a dulakodás közben a nagyobb létszámú csoportból egy fiú késsel támadt a két férfira, akik súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedtek. A segítségükre siető harmadik férfi könnyű sérülést szenvedett, őt fejsérüléssel szállították kórházba – mivel leütötték.

A zsaruk a késsel támadó pécsi Ú. M.-et és társait beazonosította és négy férfit már órákon belül el is fogtak. A többieket most is keresik.

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság a 17 éves fiúval szemben emberölés bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást.

Úgy tudjuk, a fiú bokszoló volt, de egy ideje már nem járt edzésekre, mivel csapattársai szerint “rossz társaságba keveredett”.

MONDD EL, NE TARTSD MAGADBAN A VÉLEMÉNYED!

Facebook

Twitter

Google Plus