360 új munkahelyet hoz létre az IT Services Hungary!

Budapest, 2016. november 3.
Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter (k), Chris Wilson, az ITSH ügyvezetõ igazgatója (j) és Õri László, Pécs alpolgármestere az IT Services Hungary (ITSH) Kft. beruházást bejelentõ sajtótájékoztatója után a Külgazdasági és Külügyminisztériumban 2016. november 3-án. A cég három vidéki telephelyén, Szegeden, Debrecenben és Pécsen 4,6 milliárd forintos beruházással 360 új munkahelyet hoz létre.
MTI Fotó: Máthé ZoltánBudapest, 2016. november 3. Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter (k), Chris Wilson, az ITSH ügyvezetõ igazgatója (j) és Õri László, Pécs alpolgármestere az IT Services Hungary (ITSH) Kft. beruházást bejelentõ sajtótájékoztatója után a Külgazdasági és Külügyminisztériumban 2016. november 3-án. A cég három vidéki telephelyén, Szegeden, Debrecenben és Pécsen 4,6 milliárd forintos beruházással 360 új munkahelyet hoz létre. MTI Fotó: Máthé Zoltán

Az IT Services Hungary (ITSH) Kft. három vidéki telephelyén, Szegeden, Debrecenben és Pécsen 4,6 milliárd forintos beruházással 360 új munkahelyet hoz létre – mondta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter csütörtökön Budapesten, sajtótájékoztatón.

A tárcavezető kiemelte: a kormány 650 millió forintos támogatásban részesíti a beruházást, amelynek révén az infokommunikációs vállalat még több céget tud majd kiszolgálni.

hirdetés

Őri László, Pécs alpolgármestere az eseményen arról beszélt, hogy a város a legfőbb feladatának a gazdaság fejlesztését és új munkahelyek megteremtését tűzte ki célul, minden döntés ezt szolgálja. Utalt rá: Pécs segítette az ITSH-t azzal, hogy irodaházhoz jusson, s jelenleg is zajlik a Nagy Lajos Király úton az irodaház átalakítása, bővítése.

A társaság ma már több mint 500 pécsi fiatalnak ad munkát, versenyképes fizetést. A mostani fejlesztés eredményeként pedig újabb több száz, nyelveket beszélő, jól képzett, elsősorban fiatalnak tudunk a következő években munkát biztosítani Pécs városában. (MTI)

hirdetés

HOZZÁSZÓLÁSOK

Facebook

Twitter