50 éves Lovasival startol a 10. Fishing On Orfű

Ma kezdődik az idén már 10 éves Fishing on Orfű fesztivál. A nulladik napon Lovasi András alapító 50. születésnapját ünneplik koncerttel.

A 10. Fishing on Orfűn fellép mások mellett

hirdetés

a Csík zenekar, a 30Y, a Vad Fruttik, a Hiperkarma, a Halott Pénz, az Anna & the Barbies, a Punnany Massif, a Quimby és a Kiscsillag.

Nem csak koncertek lesznek azonban a legcsaládiasabb fesztiválon, hanem sok más érdekes program is. Ezekről ITT írtunk bővebben.

A MÁV-START és a GYSEV a fesztiválra utazóknak 50 százalékos alkalmi menettérti kedvezményt biztosít a pécsi vasútállomásra bármelyik belföldi állomásról – bár mostanában mi inkább NEM vonatoznánk. Ezért nem!

Gondold újra, ha Pécs és Budapest között vonatoznál – OK!PÉCS

Kétszer, háromszor is gondold újra inkább, hacsak nem akarsz több mint 4 órán keresztül zötykölődni, buszozni, átszállni, visszaszállni, megint átszállni. Három hétig tart mindez!

Hangolódásképpen idézzük fel, milyenek voltak a korábbi koncertek, tíz (10) év Fishinges koncertjeit lehet ugyanis mostantól újra-, vagy megnézni ingyen!

Tíz (10) év Fishinges koncertjeit lehet mostantól újra-, vagy megnézni – OK!PÉCS

A Fishing 10. szülinapja alkalmából végre összeállították a fesztivál teljes zenei archivumát az összes fellelhető hang- és videófelvételből, a kezdetektől egészen 2016-ig.

hirdetés

HOZZÁSZÓLÁSOK

Facebook

Twitter