500 dal, amit imádnak a pécsiek

Egyedülálló “zenei konzultációt” indított a Rádió1 Pécs. Összerakják azt az 500 számot, ami a pécsiek abszolút kedvence. 

A Rádió 1 Pécs arra kéri a hallgatóit, hogy küldjék el tíz kedvenc zenéjüket a top500@radio1pecs.hu címre – bármilyen számot, bármilyen stílusban be lehet küldeni. Az beküldött kedvencekből aztán összeállítják azt az ötszázat, ami a legtöbb listán szerepel.

hirdetés

– A Rádió 1 Pécs, helyi rádióként felismerte, hogy a pécsiek sok mindenben különböznek a debreceniektől, vagy a budapestiektől. Ezért úgy döntöttünk, hogy a jövőben csak azokat a zenéket tűzzük műsorra, amelyekre a pécsiek mondtak igent – mondta Fodor József, a rádió tulajdonosa.

Mind az ötszáz dalt le is játssza a rádió egy héten keresztül. Sőt! Ez a TOP500 dal lesz majd, ami a rádió zenei összeállításának döntő többségét adja a későbbiekben. Hogy tovább fokozzák, a tízes listákat beküldők kétszemélyes vacsorát is nyerhetnek.

Az eredményt folyamatosan lehet csekkolni az FM90,6-on, ahol a Rádió1 szól, vagy itt az OK!PÉCS-en online is, ha a címoldalon klikkolsz a Rádió1 bannerjére.

hirdetés

HOZZÁSZÓLÁSOK

Facebook

Twitter