60 perces showt nyom Tvrtko Washingtonból!

Azt hiszi, hogy még a Naplót vezeti. De tényleg, be is mondta, hogy olyan ez, mint a szebb időket látott TV2-es műsor volt anno.

Na, de komolyra fordítva: érdekes egy órát prezentált a híres magyar riporter, aki az USA fővárosában tengeti mindennapjait.

hirdetés

Tvrtko lelépett Magyarországról és Washingtonba költözött! – OK!PÉCS

Azt korábban is sejteni lehetett, hogy nem itthon képzeli el a továbbiakat a TV2-től igen gyorsan kipenderített médiaszemélyiség, most viszont kiderült, hogy Amerikát választotta. Sőt, egyik gyereke már a helyi kosárcsapatban is játszik.

Hosszasan beszélt az amerikai elnökválasztásról, amiről alapos képet adott, sőt még a Clintonos-Trumpos wc-papírról is értekezett egy sort.

Kérdésre válaszolva elmondta azt is, hogy miért lépett le igazából a magyar televíziózásból. 27:45-tól részletezi ezt a témát. Soha nem alkuszik meg – mondta és (29:40) és elege lett abból az állandó politikai nyomásból, ami alatt voltak, meg a számtalan kérésből – mindig is.

Elárulta azt is, hogy Haitire megy hamarosan forgatni, minden idők “legborzalmasabb országába”, ahonnan szintén élőzni fog Facebookon. Hogy miért? Az kiderült ebből:

hirdetés

HOZZÁSZÓLÁSOK

Facebook

Twitter