650 kilométert gyalogolt a fényképezőgépével, mire megcsinálta ezt a videót a pécsi iskolás!

2261 darab fotót készített összesen, és elnyűtt egy sportcipőt a forgatás alatt. A végeredmény hihetetlen lett: így még biztosan nem látta a pécsi Magasház bontását. 

hirdetés

via GIPHY

Elképesztő mutatványt hajtott végre az a pécsi srác, aki az utóbbi idők egyik legjobb timelapse-t készítette el a pécsi szellemházról, illetve annak bontásáról.

– Nem tudtam elképzelni milyen lesz ezt végig csinálni. Csak szorgalmasan lépésről lépésre terveztem a dolgokat, ahogy jöttek egymás után. Ez nem egy szokványos timelapse, amikor lehelyezem valahova a kamerát, és önállóan készít képeket. Nem. Itt minden alkalommal nekem kell ellőnöm a képet, ráadásul minden nap el kell mennem a helyszínekről. Így hát kidolgoztam egy állványos módszert amivel, nagy eséllyel bármilyen magasságban is pontosan ugyan oda tudom helyezni a kamerát, mint ahova előzőnap tettem. Mellesleg csak, hogy világos legyen, minden nap mentem és fotóztam. Nem, nem több fixen rögzített web kamera készítette a képeket – írta a blogján Csaba Imre.

Nem is húzzuk az időt, mutatjuk ezt a különleges másfél percet.

Imre több mint 350 órát áldozott a képek elkészítésére. Ami az utómunkát illeti, 40 óra volt a fényelés és nagyjából ugyanennyi a stabilizálás.

hirdetés

HOZZÁSZÓLÁSOK

Facebook

Twitter