7 és 9 éves lánytestvéreket erőszakolt meg a beteg pedofil

Szomszédja kislányait erőszakolta meg egy férfi, de a gyerekek apja egyszer rájuk nyitott. A Pécsi Ítélőtábla pár évre bevarrhatja a pedofilt.

A 49 éves pedofil jó viszonyban volt a vele egy utcában lakó családdal. Rendszeresen átmentek egymáshoz, a munkában kisegítették egymást.

Tavaly szeptember közepén a vádlott lakásában együtt kártyázott a szomszédban lakó 7 éves leány gyermekkel, aki korábban rendszeresen átjárt hozzá játszani.

– A vádlott hirtelen nemi vágyat érzett a kislány iránt, ezért őt levetkőztette, erőszakkal szexuális cselekményre, illetve annak eltűrésére kényszerítette. Eközben lépett be a vádlott házának szobájába a másik ugyancsak gyermekkorú, 9 éves sértett. A vádlott őt is levetkőztette és ugyancsak erőszak alkalmazásával őt is szexuális cselekményre, illetve annak eltűrésére kényszerítette. Ezt követően a kislányok felöltöztek és haza mentek – részletezi a brutális erőszakot a vádirat.

Másnap a 7 éves kislány újra átment a férfihoz, ahol a pedofil megint levetkőztette, és újra meg akarta erőszakolni. A gyerek apja viszont rájuk nyitott, mert haza akarta vinni a kislányát. Ekkor vette észre, mit művel a szomszéd.  Azonnal feljelentést tett a rendőrségen.

A törvényszék szexuális erőszak bűntette miatt 12 év fegyházra ítélte a vádlottat.

A törvényszék ítélete ellen a vádlott és védője enyhítés érdekében jelentett be fellebbezést. Az ügy zárt tárgyaláson folytatódik a Pécsi Ítélőtáblán kedden reggel.

MONDD EL, NE TARTSD MAGADBAN A VÉLEMÉNYED!

Kövess minket, és Te sem maradsz le az érdekes hírekről!

Facebook

Twitter