90 éves nővel is szexelt Pécs legújabb híressége!!!

Aki nem csak, hogy maga is nő, hanem bármit fessen is “abból punci lesz”.

Alaposan végig turnézta a hazai bulvársajtót Pécs legújabb híressége, Gulisio Tímea, aki azzal vívta ki a média figyelmét, hogy közhírré tette: gerontofil, vagyis elsősorban az idős nőkhöz vonzódik szexuálisan. A fiatal pécsi művész büszkén el is mesélte a BUMMM riporterének, hogy nem lát ebben semmi kivetnivalót, és hogy a legidősebb partnere kb. 90 éves lehetett.

hirdetés

– Nemrég jelent meg egy interjúkötetem, aminek témája a homoszexualitás – mesélte, és azt is elárulta, a szokványos módon nehezen talál partnert magának. – A társkereső kizárt, mert ott csak ötvenéves korig vannak hölgyek. Színházban, ismeretségi körben vagy rendelőben. Az, hogy hány éves volt a legidősebb partnerem, nem tudom, de olyan 90 körülire saccolnám, és nő volt – mesélte a lapnak.

Tímea nem szeretne gyereket, mert mint mondta: nem neki való az életreszóló kapcsolat, viszont az idős nőkkel való szexelés nagyon is.

Tímea!

Tímea szerint a botrány és a meghökkentés művészete része, de nem a célja.

– Ugyanúgy kell elképzelni, mintha egy fiatallal lennék, csak a látvány más, ami számomra vonzó. A ráncok, a megereszkedett testrészek, meg persze a személyiségük is – mondta a BUMMM-nak, majd mélyebben elmerült a részletekben is, hogy mit hova dug, de ezt most nem idéznénk, mert lovaglós toll és antik esernyő kallantyúja is van a történetben.

A gerontofília annyira bejön Tímeának, hogy szinte minden műve (versei, írásai, festményei) ezt a témát járja körül. Nem csoda, hogy bármit is fest, “abból punci lesz” – mondta.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Facebook

Twitter