A HALÁLMETÁL legendáinak rendezett klipet Gróf Balázs

Van benne vér, zombik, grillezés egy furgonban, sárkány és godzilla is felbukkan. A legendás Obituary pár nap alatt annyi nézőt szedett össze a klip mögé, mint még soha. 

Az 1985-ben alakult, legendás amerikai death metál banda, az Obituray kereste meg a pécsi Gróf Balázst, miután a frontember, John Tardy meglátta a Blind Myselfnek ezt a klipjét. Azt mondta, olyan sztorit szeretne az új album köré, amit élveznek a rajongók is, de látszik belőle, hogy miről szól a zenekar. Erre pedig a rajzfilm tökéletes választás lehet.

Obituary

Gróf Balázs – aki egyébként nagy rajongója az együttesnek – pedig 6 hónap alatt összepakolta a Violence című számhoz a klipet, ami részben a banda ötletén és “forgatókönyvén” alapul, de azért a pécsi művész jócskán besegített ötletekkel és karakterekkel is. Pár napja mutatták be hivatalosan a filmet, ez lett belőle:

A klip sikerét mi sem mutatja jobban, mint hogy pár nap alatt százezernél is több nézőt ültetett le a monitorok elé, ami nem tűnik soknak itthon – főleg egy Halott Pénz 8,6 milliós klipje után, de tudni kell, hogy az Obituary nem a “lájkokra” hajt és a legnézettebb videói is alig verik az 1 milliót, amit hosszú évek alatt szedtek össze. Viszont 30 éve tolják a metált és együttesek százaira voltak hatással.

MONDD EL, NE TARTSD MAGADBAN A VÉLEMÉNYED!

Facebook

Twitter

Google Plus