A Kossuth térről drukkolhatunk Magyarországnak

Állatméretű kivetítőt húznak fel a Kossuth téren, mindezt pedig azért, hogy a pécsiek egy igazán hangulatos, sörözésre, szakértésre, és anyázásra is egyaránt tökéletes helyszínen nézhessék a várva-várt teltházas magyar-román EB selejtezőt.

Épül a terasz ezerrel

Épül a terasz ezerrel

A Pécsi Sör & Fociterasz nevű placcon felállított kijelző 20 négyzetméteres lesz, szóval mindenki láthat majd mindent. Ha pedig valaki nem érti azt, hogy mégis mi az isten az a les, annak Mayer András pécsi focis szakíró talán elmagyarázza, ő lesz ugyanis a meccs előtti-utáni szakmai beszélgetés vezetője. Olyan sportszakikkal fog dumálni, mint Márton Gábor, a PMFC vezetőedzője, valamint Vári Attila, a PMFC-t is üzemeltető PSN Zrt. vezérigazgatója és kétszeres olimpiai bajnok.

Meccsnézés nincsen alkohol nélkül, épp ezért a szervezők felrántanak egy tízméteres sörpultot, tele minden jóval.

Ha pedig valaki nem tudná, Páva Zsolt, Pécs polgármestere is bírja a focit. A sörterasz ötlete szerinte nagyszerű, hisz így egy igazi lelátó hangulatát érezhetik majd a városiak.

Azt azért reméljük, hogy ezen a pécsi lelátón nem kell majd könnygázt hajigálni.

A meccs 20:45-kor kezdődik, de érdemes 19 órakor odaérni, akkor már megy a hangolódás piával, dumával, pereccel és szakértelemmel!

Hajrá Magyarország!

MONDD EL, NE TARTSD MAGADBAN A VÉLEMÉNYED!

Facebook

Twitter