A Momentum megnyitotta a panasz csapot!

Szeretne panaszkodni? Szeretné, ha valaki meghallgatná? Hiába beszél a házmesternek vagy a közös képviselőnek? Most eljött az Ön ideje. Íme a Cselekvés Körei Momentum módra. 

A magyaroknak különösen jól megy az állandó hőbörgés, panaszkodás, ekézés, mert a szomszéd fűje mindig zöldebb – akkor is, ha nem! Ezt a tipikusan magyar beidegződést lovagolja meg mostantól a Momentum. Elstartolt ugyanis a párt panasz- és probléma bejelentő oldala, ami a Cselekvés Körei elnevezést kapta.

hirdetés

Bárki számára elérhető, szinte hülyebiztos netes platformról van szó, ahol bárki felöltheti azt a problémát, ami nagyon zavarja a közvetlen környezetében, vagy a városban, ahol él. A Momentum azt ígéri, megpróbálják megoldani ezeket, ezért is nevezik mindezt a “cselekvés köreinek”.

Baranyából eddig Pécsett találtunk egyetlen problémát, mégpedig azt, hogy a kertvárosi Csontváry utcában a kettő zebrából egy “eltűnt”, de az emberek mégis átmennek az úton.

momentum pécs probléma

Ezen a videón egyébként 28:20-nál kezdődik a részletes bemutatása az akciónak, ha valaki nem szeretné az egészet végig nézni.

Nem titkolt céja ezzel az egésszel a Momentumnak az, hogy mozgásban tartsa az embereket, a problémákat pedig napirenden.

Íme egy rövidített verzió:

hirdetés

HOZZÁSZÓLÁSOK

Facebook

Twitter