Akcióba lendült a romagárda vezetője Pécsen

Azonban egyelőre tök egyedül álldogál a Széchenyi téren, mert senkit nem érdekel, amit mond. Lehet, hogy jobb is így mindenkinek.

A szegénység, a korrupció, a gettósítás és a kivándorlás ellen tüntetett kedden a pécsi főtéren Bagó Zoltán Ferenc, aki magát Daflics ezredesnek nevezi. Egyszemélyes demonstráció sikerült csak, ugyanis senkit nem érdekelt a lépcsőkről szónokló ember, aki korábban azzal lett “híres”, hogy bejelentette: megszervezi a romagárdát! Miután azonban arra buzdította maroknyi követőjét, hogy vegyenek fegyvereket, a zsaruk lekapcsolták közrend fenntartására irányuló tevékenység miatt.

hirdetés

daflics kicsi

Daflics ezredes nem ismeretlen a rendőrség előtt, korábban abból volt bírósági ügye, hogy megfenyegetett egy rendőrt, aki igazoltatni “merészelte” miután indexelés nélkül kanyarodott ki a 6-osra. Akkor azt üvöltözte, hogy “Én az alvilág pécsi ura vagyok, ne merj megbüntetni “, illetve azt is, hogy “A kapitányság előtt megvárlak benneteket, de ha nem lesztek ott, akkor majd szétveretlek mással mindkettőtöket. Szétcipőztetem az arcotokat, az összes ***** rendőrnek, aki meg mer állítani.”. Erről korábban a Pécsma írt remek anyagot.

Ebben az ügyben egyébként elmeszakértői vizsgálatra is sor került.

 

(Címlapfotó forrása: Pécsma)

hirdetés

HOZZÁSZÓLÁSOK

Facebook

Twitter