Akkora színpaddal jön Halott Pénz, hogy ilyet még nem látott Pécs!

A fél Dzsámit kitakarja már most, pedig még csak “pihenő módban” van. 10-15 ezer ember lehet este a Széchenyi téren. ESŐBEN IS megtartják a bulit – tudtuk meg.

Bár vannak, akik szerint nincs rá semmi ok, mégis szinte egész Pécs ünnepel, különösen az egyetemisták: 650 éves ugyanis a PTE. Napok óta komoly nyüzsi van a városban, de ami szombat este lesz, az vélhetően minden eddigit felülmúl majd.

hirdetés

Pécs legendás vörös ördöge, Marsalkó Halott Pénz Dávid érkezik ugyanis haza, és nem csak hogy itthon OTTHON van, hanem még a PTE Közgázon is végzett.

Szóval duplán megérdemli a Nagy Színpadot! De még mekkora színpadot??? Mutatjuk:

Színpad

Már most, így “alvó állapotában” is kitakarja a fél Dzsámit, a reflektorok pedig Kertvárosban is látszanak!

Színpad2

A Facebookon már több mint ötezren jelezték, hogy biztosan ott lesznek a koncerten, de információink szerint a rendezők 10-15 ezer emberre számítanak, mivel Magyarország jelenleg egyik legnagyobb pop-sztárjáról van szó, aki INGYEN fog zenélni. Pontosabban nem ingyen, hiszen az egyetem 3,5 millió + ÁFA összegben szerződött le a teljes rendezvényre (tehát nem csak a koncert kerül ennyibe) – a 650 milliós ünnepi keretből, amellyel a kormány dobta meg a PTE-t. A nézőknek viszont egy fillérjébe sem kerül az egész látványorgia.

Este nyolckor startol a koncert!

És akkor még nem is beszéltünk Pécs igazán legtutibb bulijáról, ami még csak ezután jön majd.

UPDATE: A brutális eső még bezavarhat!

Másodfokú figyelmeztetést adott ki Baranyára az Országos Meteorológiai Szolgálat, mert durva felhőszakadás jöhet késő délután.

Ezen a radarképen LÁTSZIK, hogy éppen merre tart a vihar. 11:40-kor így nézett ki a helyzet:

radar

UPDATE: Esőben is megtartják a bulit!

Elértük a PTE illetékesét, aki közölte, esőben is megtartják a koncertet. Az OMSZ legfrisebb előrejelzése szerint várható eső, de orkán erejű szél, vihar viszont nem. Ha ez utóbbi mégis bekövetkezik (tehát villámlás, orkán), akkor a biztonságra tekintettel viszont félbe kell majd szakítani Halott Pénz koncertjét.

hirdetés

HOZZÁSZÓLÁSOK

Facebook

Twitter