Állati lesz a nagyszínpad a jubileumi Fishingen

Idén is a közönség dönt a Fishing on Orfű nagyszínpadának nevéről. A fesztivál legfontosabb zenei helyszínéért idén a házi kedvencek szállnak versenybe.

Zsinór, Kacat vagy Mazsi, Málna, Lulu, Vili, Jancsika, esetleg Eper nagyszínpad lesz idén a Fishingen? Vagy a te kedvenced nevét viseli majd a fesztivál legnagyobb zenei helyszíne? A szervezők idén is szavazást indítanak,

hirdetés

a játékba pedig bárki benevezhet egy gazdi-kedvenc közös fotóval a fesztivál Facebook oldalán.

De persze a szervezők is indulnak, és pár állatbarát Fishinges fellépő is beszáll a játékba.

vili

– Idén a fesztivál szervezői közül többen is fogadtak örökbe kutyust, jópáran pedig már évek óta tartunk házi kedvencet. Innen jött az ötlet, hogy a jubileumi Fishing nagyszínpadáért az általunk – és a közönségünk által legjobban szeretett jószágok szálljanak versenybe – mondta el Egyedi Péter, a fesztivál sajtófőnöke.

A játékba bárki beszállhat a fesztivál Facebook-oldalán, a nevezők és a szavazók között pedig fesztiválbelépőket sorsolnak ki a szervezők.

mazsi

A Fishing on Orfű nagyszínpadának neve 2013-ban jótékonysági árverésen kelt el, 2015-ben a legtöbb szavazatot kapott dalszövegrészlet után lett Boldogság, te kurva nagyszínpad, 2016-ban pedig elhunyt zenészekre lehetett szavazni, ahol végül a Liszt Ferenc Nemzetközi Nagyszínpad nyert.

A 10. Fishing on Orfűre már csak pár darab csütörtöki napijegy kapható.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Facebook

Twitter