Angliába költözik Tvrtko és családja

A hírt megerősítette a tévés.

A Blikk írta meg először, hogy a riporter felesége, Zsolnay Gyöngyi (42) korábbi sokszoros válogatott kosárlabdázó a tervek szerint Angliában edzősködik tovább. Székesfehérváron pár napja egy sajtótájékoztatón jelentették be, hogy Gyöngyi átadja a Dávid Kornél Kosárlabda-akadémia női szakágvezetői posztját, mert a szigetországból kapott visszautasíthatatlan ajánlatot. Ez pedig csak azt jelentheti, hogy a szakembert családja, azaz férje, Vujity Tvrtko és a gyerekeik is követik Angliába.

hirdetés

– Június 30-ig érvényes szerződésem van a klubbal, de valóban igaz, megkerestek Angliából egy ajánlattal, amelyet nagy valószínűséggel el is fogadok – erősítette meg Tvrtko felesége a Blikknek, de arra még nem tudott válaszolni, mit is jelent ez a családja számára. – Egyelőre még próbáljuk kitalálni, hogyan oldjuk meg ezt a helyzetet, de most a legfontosabb, hogy a legnagyobb kisfiam ballagásának ünneplését megszervezzük.

Tvrtko a közösségi oldalán erősítette meg, hogy valóban igaz a hír, tervben van a költözés.

hirdetés

– Gyöngyi az elmúlt 17 évben mindent megtett értem, amiért végtelenül hálás vagyok, és természetes, hogy ahogy eddig is, mindenben támogatom, hogy megvalósíthassa álmait – magyarázta Tvrtko. – Családunkban öt embernek egyenlő szavazati joga van, meg fogjuk találni a legjobb megoldást.

A tévés Angliából is dolgozhat egyébként, már amennyiben sikerül megegyeznie az MTVA-val és nem csak a mai lesz az egyetlen műsora. Mint azt az OK!PÉCS megírta, Tvrtko ma este felfed egy döbbenetes titkot, amitől a hideg furkosott a hátán.

hirdetés

HOZZÁSZÓLÁSOK

Facebook

Twitter