Szerető gondossággal nevelgette a füvet, most meg bezárnák 8 évre!

Kundnak nem volt jó napja a tegnapi. Rendesen elmeszelte a bíróság.

A mohácsi férfi még 2015-ben találta ki azt a remek ötletet, hogy cannabis ültetvényt csinál és abból lesz majd egy kis mellékes. Szerzett is magokat, majd elültette azokat az udvarban tavaly márciusban. Akkora gonddal nevelgette a kis palántákat, hogy azt még a bíróság is megjegyezte. Nem tartott sokáig az öröm, ugyanis alig 2 hónappal később lebukott, a rendőrök 120 darab növényt találtak a lakásában.

hirdetés

Talán nem kap ilyen súlyos büntetést O. Kund, ha rendesen fizeti – a kertészkedés közben – a gyerektartást. Mindössze havi 20 ezret kellett volna leperkálni az asszonynak, de nem sikerült, összesen 379 ezerrel tartozik a nőnek. Vélhetően emiatt bukott meg, az asszony ugyanis ráküldte a rendőröket.

A Mohácsi Járásbíróság kedden bűnösnek találta O. Kundot, “jelentős mennyiségű kábítószerre elkövetett kábítószer birtoklásának bűntette és tartási kötelezettség elmulasztásának vétsége miatt”, ezért 8 év szabadságvesztésre és 10 év közügyektől eltiltásra ítélte. A szabadságvesztést fegyházban kell végrehajtani.

Az ítélet egyelőre azonban nem jogerős, mert a férfi védője a büntetés enyhítése érdekében fellebbezést jelentett be.

(Borítóképünk illusztráció.)

hirdetés

HOZZÁSZÓLÁSOK

Facebook

Twitter