Anyósát és egy 3 éves kislányt is megszúrt a tajtékzó férfi

Minősített emberölés bűntettének kísérlete miatt emelt vádat a Baranya Megyei Főügyészség egy kisszentmártoni férfival szemben, aki volt élettársának lányát és anyósát is megszúrta.

A férfitól tavaly szeptemberében költözött el élettársa, akivel másfél évig éltek együtt. B. István az együttélésük alatt többször is megverte a barátnőjét, ezért ő három éves lányával visszaköltözött az édesanyjához.

hirdetés

Tavaly szeptemberben a nő kislányával és édesanyjával visszament a férfi házához, hogy elhozzák a ruháit.

– Ekkor a vádlott – barátnőjének végleges elköltözése miatt – feldühödött, majd a házból kifelé tartó volt élettársát lefogta és egy kést szorított a nyakához. Ekkor az édesanyja leánya segítségére sietett, ezért a férfi őt támadta meg, majd a nála lévő késsel többször megszúrta karján, illetve nyakán, végül hasba szúrta – közölte a dr. Varga-Koritár György főügyész. – A három éves kislány ekkor nagymamájához szaladt azonban a vádlott őt is két alkalommal megvágta a nyakán.
Ezután a vádlott megragadta volt élettársát, akit a háztól száz méterre lévő kukoricásba vonszolt, ahonnan azonban rövid idő után elengedte.

A férfi végül elmenekült, és majdnem egy hónapig bujkált, mire elfogták a rendőrök.

Az anyósát műteni kellett, míg a kislány 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett.

Akár életfogytig tartó szabadságvesztést is kiszabhat a bíróság a férfira, ha elítélik.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Facebook

Twitter