Az Ég Szerelmére: mit keres ÍGY ott a Zsolnay????

A Bogyó és Babócás kollekciót is nehezen nézték el a rajongók, de ez, amibe most futott bele olvasónk, egyenesen döbbenet. Sőt, inkább szomorú. Az pedig még inkább elgondolkodtató, hogy miért kell durván akciózni a híres gyár termékeit már a Lidlben is.

Aki lemaradt volna, annak eláruljuk, hogy már a Zsolnay Bogyó és Babócás “étkészlete” is sokaknál kiverte a biztosítékot, ami nem is volt olyan rég. Különösen az, hogy ezekhez egy igen olcsó, német élelmiszereket árusító boltban lehetett hozzájutni. A cégnél végül – egy kis jóindulattal hihetően – sikerült megmagyarázni a gyártól merőben szokatlan “portfóliót”.

hirdetés

Bogyóval és Babócával hasít a pécsi Zsolnay gyár – OK!PÉCS

Utolsó hírünk még az volt a Zsolnay gyárról, hogy 1000 négyzetméteres, luxus shopot akarnak nyitni Dubaiban, erre tessék, mi jön szembe! De van vakondos, békás és malackás étkészlet is. Négy (4) részes!

Most egy olvasónk sokkolt bennünket néhány fotóval, amiket a Lidlben lőtt csütörtökön késő délután. Igen szomorú látvány ez.

zsolnay lidl1

A fotókon az látszik, hogy a gyerek készlet mellett a Zsolnay Home, Zsolnay Classic és Zsolnay Exclusive termékcsaládok kerültek a durván leakciózott, csaknem féláron kínált termékek dobozába – közvetlenül egy “divatos színekben pompázó”, sportcipős portékás ketrec mellé.

zsolnay lidl3

Nagyobb baj, hogy meglehetősen mostoha az étkészletek csomagolása: igénytelen, szakadt dobozban vannak a pécsi gyár porcelánjai.

zsolnay lidl2

És így néz ki belül egy doboz:

zsolnay lidl4

A gyár marketingese korábban azzal magyarázta a Bogyó és Babócás, Lidl-ös “üzletpolitikát”, hogy “ezzel a lépéssel minden család számára elérhetővé szeretnék tenni a termékeik minőségét”.

Nem vagyunk benne biztosak, hogy ez ezúttal sikerült!

Vélhetően a Lidlben nem igen fogyott a Zsolnay készlet, azért kell most így leakciózni, kiárusítani a maradékot. Kérdéseinket elküldtük az üzletláncnak egyébként, amennyiben válaszolnak, frissítjük a cikket.

hirdetés

HOZZÁSZÓLÁSOK

Facebook

Twitter