Az ISIS megtámadta Pécset!!!

iszlam allam1

Ott vagyunk mindenhol! Ez a kétértelmű és igen fenyegető felirat jelent meg arabul két pécsi honlapon. A hekkerek feltörték a szájtokat és közölték: az Iszlám Állam nevében járnak el. Ettől még persze közel sem biztos, hogy a rettegett ISIS áll a támadás mögött.

Nem tudni, hogy véletlenül, vagy szándékosan találták meg a méjnsztírmtől finoman szólva is igen távol eső Pécsi Kistérségi Társulás és a Zengő Együttes honlapjait, de mindenesetre ezeket sikerült széttrollkodniuk a hekkereknek. A társulás egyébként hivatalosan a pécsi városházára van bejelentve…

Fekete alapon arab feliratok, az ISIS-re utaló tipók, arab pop zene és egy Facebookra mutató link fogadja a gyanútlan szörfözőket.

iszlam allam2

Pár nappal ezelőtt egyébként az Eldora Speedway (USA), a lengyel Szalézi Önkéntes Misszióközpont, illetve a szexuális erőszak áldozatai számára létrehozott dublini oldalt szállták meg az ISIS harcosai. Hogy a pécsi szájtok feltörése is az ő művek lett volna, az egyelőre nem bizonyított.

Két éve a Biokom honlapját is megtalálták a muszlim hekkerek, akkor egy magát “kibernetikus harcosnak” tartó “Akincilar” törte fel a pécsi hulladékgazdálkodási cég internetes oldalát, hogy békére szólítson fel mindenkit!
MONDD EL, NE TARTSD MAGADBAN A VÉLEMÉNYED!

Facebook