Az MSZP lemondatná a harkányi fidesz elnököt

Ő az, aki egyben a város alpolgármestere is és Hitlerrel és a menekültekkel poénkodott a saját Facebookján. Akkor azt írtuk, hogy vagy egy médiahekk az egész, vagy tényleg komoly gáz van.

Az MSZP szerint méltatlanná vált tisztségére Remmert Ferenc, a Fidesz harkányi elnöke, a város alpolgármestere azzal, hogy Hitlert és a náci Németországot megjelenítő, viccesnek gondolt képet osztott meg Facebook-oldalán a napokban.

hirdetés

Szakács László szocialista országgyűlési képviselő az MTI-hez eljuttatott szerdai közleményében azt írta, hogy “Remmert Ferenc egy  tisztességes városvezetőhöz méltatlan magatartást tanúsított”, a poszt ízléstelen, kulturálatlan, és semmiképpen sem humoros.

“Harkány polgármesterének és a harkányi Fidesznek el kell küldeniük Remmertet, mert ha nem, azzal azt bizonyítják, hogy egyetértenek vele” – fogalmazott az ellenzéki képviselő.

Remmert Ferenc a Facebook-oldalán hangsúlyozta: a bejegyzést tévedésből osztotta meg és kis idő múlva eltávolította. “Annak tartalmával nem értek egyet és elítélek minden ilyen tartalmú megnyilvánulást” – hangoztatta a kormánypárti politikus.

hirdetés

HOZZÁSZÓLÁSOK

Facebook

Twitter