Az összefogást hatékonyan semlegesíti Berni, az LMP-s mosópor

A “demokratikus ellenzék” egy emberként kezdi gyűlölni az LMP-t, most már mosópor-reklámokban is. Miközben egyik párt sem képes megegyezni a másikkal.

Az tehát rejtély, hogy miért kezdi egyre több “demokratikus ellenzéki politikus” utálni az LMP-t, vagy miért csak az LMP-t, de lányeg az, hogy most már reklámokban ekézik a pártot.

hirdetés

Legutóbb Juhász Péter készítette ezt a mosópor-reklámot”, amelyben Berni (gyengébbek kedvéért: Szél Bernadett) az összfeogás legahétkonyabb ellenszere, pontosabban “hatékonyan semlegesíti” azt.

Juhász azt mondja:

“Bernivel nem kell kiteregetni a szennyest. Hatékonyan semlegesíti a makacs összefogást. Sokszínűség ellen használjon Bernit, tízből egy politikus ezt ajánlja!”

A pécsi független is bepanaszolta a pécsi LMP-t

Mellár Tamás sem maradhatott ki, ő Kálmán Olgának panaszolta be Keresztes László Lórántot, mégpedig így (a teljes műsorban a 9:00 perc környékétől):

Keresztes részletesen válaszolt a Facebookon Mellár beszólására. Azt írja többek között, azért nem lép vissza Mellár javára, mert

“Sokan vagyunk, akik szerint ugyanúgy büdös a szocialista időszak alatti korrupció, mint a jobboldali rezsim alatti. Nem értünk tehát egyet abban, hogy az ország mély problémáit orvosolni, a korrupciót felszámolni egy negyedik MSZP (-DK) kormány képes (Karácsony Gergely mögött e pártok állnak, és a mérhetetlen „P”). Ezt a választók jelentős része is így gondolja. Nekik is joguk van a választáson a meggyőződésük szerint véleményt nyilvánítani, és az ő szavazatuknak most döntő szerepe lesz.”

hirdetés

HOZZÁSZÓLÁSOK

Facebook

Twitter