Azonnali hatállyal távozott a Momentum egyik vezetője

Mert összeálltak a baloldali pártokkal, legalábbis így tudja a Magyar Hang. A párt szerint nem ezért lépett le Naszádos Zsófia, de hogy akkor miért, azt nem mondták meg.

A Magyar Hang írt arról, hogy azonnali hatályal lemondott a tisztségéről Naszádos Zsófia, a Momentum kommunikációs vezetője. A lap szerint

hirdetés

a távozás összefüggésben van azzal, hogy a Momentum hivatalosan is összeállt a baloldali pártokkal

és közösen indítanak polgármesterjelölteket Budapesten.

Naszádos Zsófiával érdemben nem tudtak beszélni, a Momentum sajtóosztálya ugyanakkor azt közölte, hogy a kommunikációs igazgató lemondása nincs összefüggésben a baloldali pártokkal való összefogással. Azt azonban nem árulták el, hogy akkor milyen ok áll a távozás mögött.

Az OK!PÉCS korábban megírta azt is, hogy az LMP és a Jobbik is élesen bírálta a nagy baloldali összekapaszkodást, mert szerintük „csak a pozíciókkal seftelnek” az ellenzéki pártok egymás között. Azt is írták, hogy

  • a „kétharmad okozóival nem lehet leváltani a kétharmadot”,
  • és ez a szövetség nem a változást és nem az ellenzéki győzelmet szolgálja,
  • valamint, hogy a kapzsiság győzött az elvek felett.

Ezután arra voltunk kíváncsiak a pécsi LMP-nél és a pécsi Jobbiknál, hogyha

szerintük ott “a kapzsiság győzött az elvek felett” és „csak a pozíciókkal seftelnek” a balliberális pártok, valamint “ez a megállapodás nem a változást és nem az ellenzéki győzelmet szolgálja”, akkor Pécsen mégis hogyan állíthatják ennek pontosan az ellenkezőjét?

Bár ígérték, hogy válaszolnak, azóta sem tették meg.

Lapunk arról is beszámolt, hogy Mellár Tamás is bírálja a pécsi balliberális polgármester jelöltet, aki szerinte nem jó jelölt, és még egy Fidesz-MSZP paktum is felsejlik a háttérben. Mindezekre “válaszul” az Együtt bukott pécsi politikusa trógernek nevezte Mellárt, de Tóth Bertalant, az MSZP elnökét is.

hirdetés

HOZZÁSZÓLÁSOK

Facebook

Twitter