A balliberálisok pécsi polgármesterjelöltje bejelentette, amit Orbán Viktor is bejelentett már

Nevezetesen, hogy semmiféle atomtemető nem lehet anélkül Pécs határában, hogy arra a pécsiek rá ne bólintanának. Videónk is van!

Különleges bejelentést tett, de csak egyetlen újságnak a balliberális oldal pécsi polgármester jelöltje, aki hónapok óta leginkább csak a Facebookal volt elfoglalva. Péterffy Attila azt találta mondani a PécsiSTOPnak, hogy első vállalásként ő kijelenti, hogy ha győz az őszi választáson, akkor Pécs határában nem épülhet atomtemető.

hirdetés

Klassz vállalás ez, ugyanis ez szinte szószerint az, amit Orbán Viktor és Páva Zsolt is megerősített már 2015-ben is. Vagyis ezzel a kijelentésével olyan óriási nagy rizikót nem vállalt be a baloldal embere.

OV_PávaZs03

A Modern Városok Program roadshow keretében érkezett Pécsre Orbán Viktor még 2015-ben. Akkor az “ajtóban”, vagyis a Városháza előtt egy néhány fős tüntető várta, akik a tervezett, vagyis még csak elméletileg létező bodai atomtemető miatt tiltakoztak.

Róluk Orbán azt mondta, nem érti a demonstráció okát, mert

ebben az ügyben nem a kormány, hanem a pécsiek és a környéken élők fognak majd dönteni. Azaz, ha nem akarják a nagy radioaktivitású hulladék tárolót a lakók, akkor az nem lesz

– mondta ki egészen egyértelműen.

Videónk is van, az ominózus részlet így hangzott akkor a Páva Zsolttak közös sajtótájékotatón:

hirdetés

HOZZÁSZÓLÁSOK

Facebook

Twitter