Balhé volt Bayer Zsolt pécsi fórumán

Díjat is kapott a publicista, de még milyet! Mondjuk ez nem nagyon tetszett neki, le is szarozta rendesen.

Amikor kiderült, hogy Bayer Zsolt fog fórumozni szombaton Pécsen a Zsolnay Kulturális Negyedben, tudni lehetett, hogy balhé is lesz. A kérdés csak az volt: mekkora.

hirdetés

Az MSZP napközben közleményben ítélte el, hogy Pécsen szerepel a szerintük rasszista publicista, de ennél erősebbet lépett az ellenzék kisebbik fele. Noha a demonstrálók szerint nagyon jó buli volt, mégis elég gyermetegre sikerült az “ellen tüntetés”, leginkább azért mert csak maroknyi tüntető jelent meg. Ráadásul éppen azok, akik évek óta állandóan tüntetnek.

tüntetők

A kis csapatot Berkecz Balázs Együttes politikus erősítette (Ő az, akit Tiffán Zsolt ismertetett meg az országos közvéleménnyel és médiával, miután hónapokig szócsatáztak a Facebookon. De Bayer Zsolt is a szájára vette korábban, nemes egyszerűséggel félresikerült ágyi poloskának nevezve a politikust – a szerk.) , aki egy “Orbán kegyence” oklevéllel is készült, illetve egy darabka szögesdróttal. Ezeket Bayer Zsoltnak szerette volna nyilvánosan átadni, de a szervezők nem engedték be.

Berkecz Balász egy félresikerült ágyi poloska??? – OK!PÉCS

Legalábbis Bayer Zsolt, Fidesz alapító publicista ahhoz hasonlította legfrissebb írásában. Olyan félresikerült ágyipoloskának, amit a szegény Jóisten elrontott és ezért olyan összevissza lett. Bayer Zsolt jól beolvasott a baranyai Együtt frontemberének, aki meg Tiffánt ekézte – mint úgy általában.

Végül Hoppál Péter pécsi fideszes politikusnak és kulturális államtitkárnak köszönhetően Berkecz bejuthatott és négyszemközt beszélhetett Bayerrel. A beszélgetést viszont titokban felvette és feltette a Youtube-ra.

A publicista nemes egyszerűséggel leszarozta az “ajándékot” (a videón 8.28-nál), amit azonnal szét is tépett, majd gyakorlatilag  elküldte a picsába Berkeczet. Azt mondta neki, hogy majd akkor dumáljon, ha ők (mármint az ellenzék) lesznek 300-an, és egy 20 fős fidesz csapat balhézik a folyosón. Berkecz erre csak annyit mondott: Ez hamar meglesz Zsolt!

A Fidesz szerint anarchisták voltak a fórumot megzavarók

Mindezt a Facebookon tették közzé. Azt írták:

“Néhány magát demokratának mondó anarchista mindent megtett, hogy botrányt okozzon a tegnap esti Bayer fórumon. A szólás- és véleményszabadság náluk láthatóan addig tart, amíg az egyezik az ő nézeteikkel. Provokáltak, próbálkoztak, ajtót döngettek, szitkozódtak, sajtót hoztak, de a céljukat nem érték el.”

Az “anarchisták” akcióban:

HOZZÁSZÓLÁSOK

Facebook

Twitter