Bayer Zsolt szerint a pécsi politikus olyan, mint egy ember, akit nem hívnak meg egy házibuliba, de elmegy…

… majd még a zenét is elkezdi keverni. Berkecz Balázsra utalt ezzel, aki a napokban jelezte, maga is elmegy kávézni egyet a publicistával. 

Hogy mi ez az egész, arról ITT írtunk bővebben és eléggé kimerítően.

hirdetés

Bayer Zsolttal fog kávézni egy pécsi politikus, és azok is, akiket a taknyukon és a vérükön rángatna ki a Parlamentből – OK!PÉCS

Aki lemaradt volna az utóbbi napok leghangosabb akciójáról, az ezt a pár másodperces videót indítsa el: Tehát a “taknyukon és a vérükön kell” kirángatni a civil tüntetőket a Parlamentből, ha még egyszer megzavarják a munkát, illetve “szanaszét kell verni a pofájukat. Ez ugyanis Magyarország parlamentje, nem pedig a nyilvános vécé, ahová ezek valók.”

A lényeg most az, hogy Bayer Zsoltnak nem tetszik, hogy Berkecz Balázs, az Együtt pécsi, baranyai frontembere is bejelentkezett a hétfői, civiles-taknyos-véres kávézásra. Azt írja:

Örülök, hogy Gulyás Márton igent mondott, így már van értelme a dolognak. Annak kevésbé örülök, hogy Berkecz bejelentkezett, őt a kutya sem hívta, de hát, van ilyen típus, akit soha, egyetlen házibuliba meg nem hívtak, mégis mindig megjelent, és mindjárt a zenét is elkezdte keverni. Sebaj, remélhetőleg nem hozza a fütyülőjét, ugyanis most beszélgetésre készülünk.

Akkor a megbeszéltek szerint, várok mindenkit hétfőn, a megbeszélt helyen. És a Gösser is szívesen lát bennünket.

Berkecz egyébként azok után vette magára Bayer korábbi meghívását, hogy a publicista azt írta róla (és Hont Andrásnak) még április elején:

„Drága hőscincér arcú Bandi, semmi Buda környéki fotel, egyenesen Buda kellős közepe, gyere, rendezzük le, hozhatod a Berkecz Balázst is, ha duhaj, nábobos jókedvem épp engedi, még lábujjhegyre pipiskedve, összekapaszkodva a seggemet is kinyalhatjátok.”

Berkecz Balázs most megígérte, hogy nyalás nem lesz, de elmegy a Gösserbe hétfőn.

Drága Zsoca! Tekintettel arra, hogy gyáván kussolsz a nagyszájúskodásod óta, eredetileg azt gondoltam, adok egy esélyt neked, hogy személyesen tisztázzuk azt a helyszínt és időpontot, amire a kényesebb gyomrú Hont kolléga is el tud jönni. De látom megijedtél. Ne aggódj, csak beszélgetni megyek. Tudom, ennek sem örülsz, de a legcsekélyebb szándékom sem volt örömet szerezni neked.

hirdetés

HOZZÁSZÓLÁSOK

Facebook

Twitter