Bayer Zsolttal fog kávézni egy pécsi politikus, és azok is, akiket a taknyukon és a vérükön rángatna ki a Parlamentből

Aki lemaradt volna az utóbbi napok leghangosabb akciójáról, az ezt a pár másodperces videót indítsa el:

Tehát a

hirdetés

“taknyukon és a vérükön kell” kirángatni a civil tüntetőket a Parlamentből, ha még egyszer megzavarják a munkát,

illetve

“szanaszét kell verni a pofájukat. Ez ugyanis Magyarország parlamentje, nem pedig a nyilvános vécé, ahová ezek valók.” 

Szóval, ezek után többen is feljelentették Bayer Zsoltot, többek között Berkecz Balázs is, az Együtt pécsi, baranyai elnöke.

Vér helyett inkább kávé

A nap híre viszont az, hogy taknyon csúszás és vér helyett inkább kávézni fog Bayer Zsolt a civilekkel. A Társaság a Szabadságjogokért (TASZ) két munkatársa ugyanis (akikre Bayer rádiós üzenete is vonatkozott) videóban hívta meg egy kávéra a publicistát, mert a  „szavakban élő állami propaganda az elnyomás leghatékonyabb eszköze”. „Nem hagyhatjuk szó nélkül az uszítást, nem tűnhet úgy, hogy ezt bárki megengedheti magának” – mondták.

Bayer Zsolt belement a kávézásba

“Rendben, akkor kávézzunk. Csak ha szabad kérnem, kicsit bővítsük a meghívottak körét” – reagált a blogjában a publicista, aki azt szeretné, ha eljönne kávézni Gulyás Márton, “és az a bizonyos Varga Gergő is, aki április 15-én, a Szabadság téren így fogalmazott:

“Ez a kormány vagy lemond, vagy a dicsőséges pesti nép kirángatja őket a parlamentből”.

– Ott kellene lennie, ugyanis a „kirángatni” főnévi igenevet kifejezetten az ő kedvéért használtam, és szeretném, ha elmesélné, az ő általa vizionált és megfogalmazott kirángatást hogyan kell elképzelni? Véren és taknyon, vagy baráti hátba veregetések és kuncogások közepette? – írja Bayer, aki azért szeretné, ha ez is szerepelne a beszélgetésen, mert “Varga Gergőt és Gulyás Mártont napokig ünnepelte a sajtó ezen megszólalásuk után, szóval jó lenne tudni, hogy melyik kirángatásért jár elismerés és dicséret, és melyikért virtuális kivégző osztag és feljelentés?”

Gulyás Márton is jelezte, hogy elmegy kávézni.

Rajtuk kívül Szél Bernadettet, és két 24.hu-s újságírót is vár, akik szerinte arról értekeztek nyilvánosan, hogy Ómolnár Miklóst és őt is fel kell akasztani egy lámpavasra; de meghívta Jurák Katát is, akit a Pesti Srácok kormánypárti újságírójaként ért durva attrocitás korábban.

Viszont ezzel még nem végzett, mert szeretne együtt kávézni azzal a férfival is, aki azt üvöltötte a Fidesz székházat védő rendőrök felé, hogy „öld a szar rendőrt!”, illetve azzal a józsefvárosi szocialista képviselővel is, aki választási vereségük után annyit üzent a győztes –amúgy hetven év körüli pedagógus hölgynek-, hogy „úgyis meg leszel baszva!”.

Bayer az időpontot is megadta:

május 15-én, délelőtt 11, a Tabáni Gösserben.

Pécsről is megy egy politikus

Lapunk érdeklődésére Berkecz Balázs, az Együtt pécsi, baranyai elnöke is megerősítette, hogy ott lesz a kávézáson, annál is inkább, mivel ő is feljelentette a publicistát. Ő egy normális, de kemény vitát vár, de szerinte az sincs kizárva, hogy Bayer lemondja az egészet.

Bayer megmagyarázta

Bayer Zsolt egyébként tegnap, az EchoTVSajtóklub című műsorában megmagyarázta, miért mondta azt, amit.

18:30-tól jön ez a rész.

Bayer itt azt fejtegeti, hogy amit másoknak (balliberálisoknak) elfogadnak, és szóvá sem teszik, addig őket (jobboldaliakat) megkövezik ugyanazért. Szerinte ő provokálható alak, ezért mindenkitől elnézést kért, aki “rettenetesen megijedt az én borzasztó provokációimtól!”

HOZZÁSZÓLÁSOK

Facebook

Twitter