Begurultak a pécsi kövér nők

Nem tűrik tovább, hogy ki- és lenézzék őket, Facebookon tömörülnek egy csoportba. Az ötletet az a Híres Judit hozta össze, akit a minap aláztak meg Pécsen, miközben éppen sportolt és próbált egészségesebben élni. 

Híres Judit fut

hirdetés

A 46 éves pécsi asszony azután lett a Facebook sztárja, hogy megírta, éppen sportolt Pécs legújabb futópályáján, amikor egy huszonéves “plázacica” beszólt neki, hogy “Meghalnék, ha ilyen kövér lennék.”. Juditnál akkor eltört valami és visszaszólt a lánykának, aki egyébként egy ötvenes férfivel enyelgett, miszerint Én pedig meghalnék ha ilyen fiatalon ilyen öregembert kellene leszopnom”. Majd miután hazaért, a sztoriját megírta a Facebookon és elmesélte a Pécsi Újságnak.

Ezzel olyan lavinát indított el, amire ő maga sem számított. Nők ezrei lájkolták, szóltak hozzá és osztották a posztját. Most viszont új szintre lépett az “ellenállás”: A kövérek begurulnak címmel nyilvános Facebook csoportot alapított.

kövér nők begurulnak

– Minden amivel egy kövér (túlsúlyos, telt, duci, ) embernek meg kell küzdenie! Legyen az diéta, mozgás, életmódváltás, vagy egyszerűen csak beszélgetni szeretnétek!! Nem feltétel, hogy te is duci legyél. Itt nyugodtan elmondhatod minden pozitív és negatív történeted! Meghallgatunk, segítünk, megbeszéljük. Legyen az bármi. Van egy személyi edző a csoportban, tőle is kérdezhettek, igyekszik segíteni – írja a bemutatkozóban.

Bár csak pár órája indította a csoportot, már több száz nő csatlakozott hozzá.

Ebből forradalom lesz!

hirdetés

HOZZÁSZÓLÁSOK

Facebook

Twitter