Bejja asszonnyal reklámozza magát a Zsolnay gyár

Több millió forintnyi porcelánnal dobták meg Gáspár Győzike feleségét, aki áprilisban megnyerte az egyik kereskedelmi tévé főzős vetélkedőjét.

Rettentő boldog Bejja asszony (Gáspár Bea) és Győzike, a Zsolnay Porcelánmanufaktúra ugyanis megajándékozta őket egy több millió forintos Zsolnay étkészlettel.

hirdetés

Ennyire boldog Bejja asszony:

Bejja asszony2

Győzike is büszke, ki is posztolta azonnal a Facebookjára a hírt, bár a Zsolnay nevet azért nem sikerült neki helyesen leírnia, de sebaj:

Bejja asszony Zsolnay

Ezzel népszerűsítenék a Zsolnay márkát?!?

Mint azt a cég marketingvezetője, Pintér Mariann a Ripostnak büszkén elmesélte, közös együttműködésről van szó Gáspár Bea és a Zsolnay Porcelánmanufaktúra között.

Amíg Gáspár Bea főz, addig az étkészletek nála lehetnek. Nincs mindenkinek a konyhájában Zsolnay porcelán, ezzel is szerettük volna egy kicsit népszerűsíteni a márkát.

Bejja asszony nem akarja megvenni – egyelőre

Kiderült az is, hogy szép ez a több milliós készlet, de azért Bejja asszony egyelőre nem akarja megvenni (lehet, hogy azért, hátha ezt is elviszi a NAV).

Felajánlottuk a családnak, hogy hatalmas kedvezménnyel megvásárolhatják a készletet, de jelenleg nem éltek vele. Ha a munka során megrongálódnak a tányérok, azokat is nagyon kedvezményes áron kell kifizetniük

– árulta el Pintér Mariann.

Bogyó és Babóca, és a szakadt dobozos Zsolnay

Többeknél verte ki a biztosítékot korábban, amikor a nagy múlttú cég Bogyó és Babócás étkészlettel jelentkezett, de annak sem örültek sokan, hogy meglehetősen igénytelen, szakadt dobozban, durván lekaciózótt termékek között árulták a Zsolnay étkészleteket a Lidl-ben, közvetlenül egy “divatos színekben pompázó”, sportcipős portékás ketrec mellett.

SZAVAZÁS csík

Jó ötlet Győzikével és Bejja asszonnyal reklámozni a Zsolnay porcelánt?

Eredmények

Loading ... Loading ...

HOZZÁSZÓLÁSOK

Facebook

Twitter