Bejön az országnak a bazdmegelő pécsi zenekar

Ők lesznek Halott Pénz előzenekara is, és ez még csak a kezdet – mondják a Ki Mit Tube, na és persze a pécsi underground sztárjai.

Alig egy éve alakult a Mongooz and the Magnet Pécsen, de máris ismeri őket a fél ország. A dalaikban a rocktól a popon át a bluesig sok műfaj hatása érezhető. A háromtagú banda eredeti hangzásában egészen biztosan szerepe van annak, hogy az énekes (Magnus) norvég, a bőgős (Ian) ír, a dobos (Gábor) pedig magyar.

hirdetés

Első klipjük, a She Gonna Leave Me is szakított, de úgy tűnik, a Ki Mit Tube hozhatja meg nekik az igazi ismertséget.

Eddig két videoklippel szálltak be a versenybe. Az első a Mit akarsz tőlem? című, igencsak provokatív és szókimondó számhoz készült, amiben annyi bazdmeg van, hogy az már jó. Viszont lehet, hogy éppen ezzel csúsztak be az első helyre a zene kategóriában. Meg ők a zsűri kedvencei is.

(Egyébként egy másik pécsi srác, Beni – a fiatal slammer – is tovább jutott a döntőbe, ráadásul neki van a legtöbb szavazata a közönségtől.)

A Mongooz a Like a drug-al zenélte be magát most a döntőbe.

A banda októberben kezdi meg az első nagylemeze stúdiófelvételeit és rengeteget akarnak koncertezni itthon és külföldön is. Legközelebb a Pécsi Napokon lehet őket csekkolni szeptember 21-én, aztán Halott Pénz előzenekara lesznek Budapesten.

hirdetés

HOZZÁSZÓLÁSOK

Facebook

Twitter