Berkecz Balász egy félresikerült ágyi poloska???

Legalábbis Bayer Zsolt, Fidesz alapító publicista ahhoz hasonlította legfrissebb írásában. Olyan félresikerült ágyipoloskának, amit a szegény Jóisten elrontott és ezért olyan összevissza lett. 

Bayer Zsolt jól beolvasott a baranyai Együtt frontemberének, aki meg Tiffánt ekézte – mint úgy általában. A fideszes publicista védelmébe vette Tiffán Zsoltot, hát még a borait, Berkecz Balázst pedig olyan félresikerült ágyiploskának titulálta, amilyet még nem látott a világ.

hirdetés

Ilyeneket ír a baloldali baranyai politikusról:

“Még a Jóisten is szánakozott, amikor néha vetett egy pillantást a Berkecz Balázsra.

-Jaj, te szegény pupák… bár hagytalak volna úgy, szétgurulva. Talán egyszer még lehetett volna belőled egy tisztességes ágyi poloska. De most már mindegy.”

Vagy:

“Így aztán Berkecz Balázs a csigert szerette. A lőrét, a vinkót, a kapásbort. Abban meglelte önmagát. A Tiffánokat viszont gyűlölte, mert mindent gyűlölt, ami kiváló, ami nemes, ami sikeres, ami érdemes a létezésre és aminek emberhez méltó gondja van.”

” (Berkecz Balázs) … szeretett volna egyszer életében jó bort inni, szeretni, szeretett volna emberhez méltó gondot, szerette volna, ha egyszer életében ő is számítana, legalább egy órácskára, legalább hátul, a reterát mellett, ahol nem is olyan nagy dolog ám számítani… De neki ez nem adatott meg.”

Baráti gesztusra is ragadtattná magát Bayer, mert a publi végén odaszúrja:

“Azt hiszem, egyszer mégis megajándékozom egy palack Tiffán borral. Talán, ha percekre is, de életre vergődik az a szánalmas, befelé kunkorodó lelke. Ha van neki olyan egyáltalán…”

HOZZÁSZÓLÁSOK

Facebook

Twitter