Beteg gyermekeknek gyűjt Pécs legújabb kerámia cége

Érdemes a Széchenyi téri adventi vásárban egy pillantást vetni a Visszatérés Alapítvány standjára: díszes porceláncsészék ékesítik tíz napon keresztül. Sőt, ha kedvező, minimum ezer forintos áron beszerzünk egyet díszdobozban, azzal most a gyermekklinika kis betegjeit támogathatjuk – számol be az önkormányzat lapja.

kerámia-csésze

hirdetés

Példátlanul nemes összefogás jött létre a Ledina Kerámia Kft. és a Pécsi Gyermeksebészeti Klinika Visszatérés Alapítványa között: előbbi 150 gyönyörű csészét és csészealjat ajánlott fel a beteg gyermekek javára. Persze nem személyesen a kicsiknek: a megállapodás értelmében az alapítvány Széchenyi téri standjánál kapható kerámiákhoz mindössze legalább ezer – vagy annál több – forintért lehet hozzájutni, az ebből befolyó összeget fordítják a klinika fejlesztésére.

Egy újabb (!), 8 milliárdos (!) gyárat és több száz munkahelyet jelentett be a Ledina Kerámia Pécsen! – OK!PÉCS

Ez vagy az évtized pécsi blöffje, vagy tényleg komolyan gondolják a cég vezetői, hogy “európai kerámia-gyártó központot” hoznak létre Pécsen. Eddig egyébként minden jel szerint komolyan gondolják.

A pécsi Gyermeksebészeti Klinika Visszatérés Alapítványa elsősorban a hátrányos helyzetű és szerényebb körülmények között élő, a kórházból ki nem engedhető beteg gyermekek számára nyújt támogatást azzal, hogy szüleiket maguk mellett tarthassák éjszakára is – ez most, az ünnepek közeledtével különösen fontos.

(via Pécsma)

hirdetés

HOZZÁSZÓLÁSOK

Facebook

Twitter