Bezárt az Alexandra könyvesbolt a Széchenyi téren

Lehúzta a rolót Matyi Dezső a főtéri könyvesboltban, de egyúttal nagy erőkkel pakolják be az érdekeltségébe tartozó pincészet borait. A dolgozóknak fogalmuk sincs, mi történik. 

Már a kirakat is tök üres!

Már a kirakat is tök üres! (Fotó: OK!PÉCS)

Bezárta Széchenyi téri könyvesboltját Matyi Dezső. A könyveket már szerdán kipakolták az üzletből, a rakodók mindenféle előzetes bejelentés nélkül nyomultak be a boltba napközben – tudta meg az OK!PÉCS.

A dolgozóknak fogalmuk sincs, mi történik jelenleg, azt állítják, őket senki nem tájékoztatta semmiről.

– Egyszer csak közölték napközben, hogy ennyi volt, viszik a könyveket, zárjunk be – mondta az egyik eladó lapunknak.

alexandra3

Nagyon pakolják a láda borokat!

csik_hirdetés2

Információink szerint bár a könyvesboltnak vége, Matyi Dezső nem hagyja el a placcot. Ezt látszik erősíteni az a tény, hogy csütörtökön napközben igen marcona emberek kezdtek több ládányi bort bepakolni az üzletbe. Az egyik fotós kolléganőt még meg is lökték a rakodók, miközben képeket próbált készíteni az Alexandráról.

Matyi Dezsőt egyelőre nem értük utol, így nem tudjuk, pontosan mire is készülnek a főtéri üzletben.

UPDATE

Hivatalos forrásból úgy értesültünk, a felszámoló ürítette ki az Alexandra könyvesboltot. Korábban már írtunk arról, hogy végrehajtók jelentek meg a Matyi birodalomban.

A helyiséget egyébként az önkormányzattól bérli a Pécsi Direkt Kft., de mint megtudtuk, 6 millió forinttal tartozik a cég a városnak, amely május végével felmondaná a bérleti szerződést, ha nem sikerül rendezni az ügyet.

Matyi Dezső azt nyilatkozta, hogy a Pécsi Direkt Kft. „négy üzletet üzemeltetett az országban, s megszüntette tevékenységét, a felszámolónak pedig nem ismeri a szándékait”.

MONDD EL, NE TARTSD MAGADBAN A VÉLEMÉNYED!

Facebook

Twitter