Bogyóval és Babócával hasít a pécsi Zsolnay gyár

De van vakondos, békás és malackás étkészlet is. 4 részes! Itt a Karácsony, a Zsolnay termékeit pedig már egyes nagyáruházakban is fel lehet fedezni. 

Utolsó hírünk még az volt a Zsolnay gyárról, hogy 1000 négyzetméteres, luxus shopot akarnak nyitni Dubaiban, erre tessék, mi jön szembe!

hirdetés

Ez:

Bogyó és Babóca Zsolnay3

Bogyó és Babóca kalandjai ugyan érthetetlen módon, de népszerűek Magyarországon, a készlet mégis elgondolkodtató. A Zsolnay Porcelánmanufaktúra honlapján böngészve kiderül, hogy számos gyerek étkészlete van a cégnek. Például ilyenek:

Bogyó és Babóca Zsolnay4

A cég szerint nincs gáz azzal, és nem ellentmondásos, hogy a luxustermékek és mindennapi használatra készült, magas minőségű tárgyak között, a manufaktúrának kellően széles a kínálata. Ezt már a Dunántúli Naplónak nyilatkozta a marketingvezető.

Pintér Mariann, a Zsolnay kereskedelmi és marketingvezetője a lapnak elmondta azt is, hogy nem előzmények nélküli a mostani megjelenés. Most is több országos kereskedelmi központot kerestek meg a bemutatkozó levelükkel és kifejezetten erre a célra készített Zsolnay Home kollekcióval (végül a Lidl futott be).

Ezzel a lépéssel minden család számára elérhetővé szeretnék tenni a termékeik minőségét, és mindenképpen kedvezni szerettek volna a gyerekeknek is.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Facebook

Twitter