Bor, Mámor, Pécs: startol a buliszezon!

Újra együtt borozhatnak a pécsiek a város szívében, az idei év első belvárosi nagyfesztiválján, a Bor, Mámor, Pécsen. Ízek, illatok, tájak, hangulatok – merítés a legjobb borászatokból, sajtokból, pálinkákból, kézműves termékekből! Az ingyenes fesztiválon a gasztronómia mellett a zene is komoly szerepet kap, fellép többek között Deák Bill Gyula, a Besh o droM, valamint Ferenczi György és a Rackajam.

A Széchenyi téren 30 gasztronómiai pavilon és 27 kézműves kitelepülő várja május 4-8. között a látogatókat. A 2014 óta töretlen népszerűségű fesztivál kiegészül a hagyományos Fűszerünneppel és az Extrém Grill Bajnoksággal is, melyen a 10 versengő csapat fogásait a látogatók is megkóstolhatják.

hirdetés

Az ingyenes szabadtéri koncerteken megannyi műfaj lesz jelen: a magyar népzenétől a punkon át egészen a reggae-ig. Igazi különlegességnek ígérkezik a Rendhagyó Prímástalálkozó, ami nem más, mint a népzene, a jazz, a rock és a klasszikus zene találkozása.

A fesztivál ideje alatt egyet fizet, kettőt kap akcióban vásárolható Örökség jegy a ZsÖK NKft. Infopontjain, amivel megtekinthetők a Zsolnay Kulturális Negyed látnivalói, a pécsi világörökségi helyszínek és a Középkori Egyetem.

A Bor, Mámor, Pécs ad helyet a Pécs Város Bora választásnak is, ahol a résztvevők egy alapos kóstoló után megszavazhatják a Város Borát. Aki szeretne részt venni a választáson, jegyeket az Irány Pécs Széchenyi téri irodájában vásárolhat.

hirdetés

HOZZÁSZÓLÁSOK

Facebook

Twitter