Borzalom: hullával lakott együtt a pécsi férfi

Akit ráadásul ő ölt meg.

A Baranya Megyei Főügyészség emberölés bűntette miatt emelt vádat egy férfi ellen, aki megölte lakótársát, majd a hullával egy hónapig lakott egy szobában. A két férfi régóta ismerte egymást, egy négy lakásból álló ingatlanban laktak. A négy lakás közül kettő az egyiküké volt, míg a másikat a gyilkos használta. Bár haverok voltak, és rendszeresen is ittak együtt, az egyik ilyen közös bulinak tragédia lett a vége.

hirdetés

5

– 2018. október végén a két férfi részegen összeveszett, mely kölcsönös tettlegességgé fajult. Ennek során a vádlott a sértettet közepes erővel állon ütötte, majd a kezében lévő késsel, nagy erővel mellkason szúrta. A sértett a szúrás következtében egyensúlyát vesztette, majd arccal a padlóra zuhant. Ezt követően a vádlott a földön fekvő sértettet a késsel a hátán is nagy erővel megszúrta – tudtuk meg az ügyészségtől. A férfi belehalt a szúrásokba.

4

A vérbefagyott test két napig feküdt a padlón, majd a gyilkos egy leeresztett műanyag úszómedencébe tekerte a hullát, de ott hagyta a lakásban. Mivel erősen bűzlött egy idő után, eg szőnyeget terített a holltestere és köré mosóport szórt.

3

– A vádlott célja az volt, hogy a későbbiekben a holttestet a ház mögötti mocsaras területen elrejti. Időközben a sértett és a vádlott közös ismerősei többször érdeklődtek a sértett holléte felől, melyre az elkövető minden esetben kitérő válaszokat adott – közölte az ügyészség.

2

Végül egy hónap után bukott le a gyilkos, mert vendége érkezett, akinek feltűnt a hullaszag.

A férfinek most emberölés miatt kell felelnie.

1


 

hirdetés

HOZZÁSZÓLÁSOK

Facebook

Twitter