Botrány: ingyen nézték az Isván, a Királyt a pécsi potentátok?

A pécsi sportcsarnokban volt az előadás, amire hónapokkal korábban elkeltek a jegyek. Mielőtt azonban felgördült volna a függöny, az 1. sor elé betoltak egy nulladik sort is – politikusoknak és önkormányzati dolgozóknak. Csak egyvalaki fizetett a jegyekért közülük. 

Egy pécsi DK-s politikus-szimpatizáns nyomta fel az infót az RTL híradónak. Fábián-Nagy Zoltán 26 ezer forintot fizetett az első sorba szóló két jegyért, amiket már hónapokkal korábban megvett, hogy tuti helye legyen. Nem ő volt az egyetlen viszont, aki meglepődött, amikor az előadás előtt pár perccel betoltak vagy 40 széket az első sor elé a sportcsarnok üzemeltetői.

A kb. negyven fős VIP sorban helyi politikusok foglaltak helyet, köztük Pécs jegyzője, helyi fideszes képviselők. Az érintettek nyilatkozni nem akartak, de annyit elárultak, hogy ajándékba kapták a jegyeket – számol be a HVG, az RTL alapján.

Egyedül Csizi Péter, Pécs országgyűlési képviselője fizetett a jegyekért 26 ezer forintot, aki a feleségével ment el – nyilatkozta a tévének.

Páva Zsolt polgármester nem vett részt az előadáson.

MONDD EL, NE TARTSD MAGADBAN A VÉLEMÉNYED!
  • Kovács Edina

    Fizessék vissza különbözetet,ugyanis így az első sorból második lett.Nulladik sor nincs,mert a nullának nincs értéke,hiába is próbálják magyarázni. A pécsi fideszes képviselők arrogánsan a hátsójukat mutatják a lakosság felé,mint ott is.Ismét átverték az embereket.Minimum pofán köpném az ilyen trógereket!Könnyű dolga lesz az ellenzéknek,mert ezeket a képviselőket jogosan utálják a pécsi polgárok.

Facebook

Twitter