Brutális vérengzésre készült a Tettyén a pécsi jegyellenőr?

Csak a szerencsén múlt, hogy nem történt kettős tragédia pénteken, amikor egy vadász töltött fegyverrel indult megbosszulni, hogy felesége félrelépett. A vadászt egy villanyoszlop állította meg a Tettye utcában, néhány méterre a céltól.

Egész pontosan ez a villanyoszlop:

hirdetés

WP_20170619_16_46_32_Pro

De kezdjük az elején.

– Megvan a fegyver! – kiáltott fel izgalmában az egyik rendőr a beleset helyszínén, a Tettye és az Ótemető utca kereszteződésében – emlékezett vissza lapunk kérdésére az az asszony, aki egy hatalmas robajra szaladt ki az utcára.  – Azt hittem beszakadt a tető, nagyon megijedtem.  Kinéztem, és azt láttam, hogy egy kocsi eleje rommá tört, és egy terepruhás férfi kóválygott az autó körül mintha be lenne lőve, és nagyon káromkodott. Akkor még nem tudtam, hogy milyen borzalmas vérengzésre készült – mondta lapunknak a jól értesült asszony.

A buszellenőrként dolgozó hobbi-vadászt a féltékenység űzte múlt pénteken a Tettyére, ahol feleségének volt szeretőjét akarta kivégezni vadászfegyverével – mondta lapunknak maga a szerető, aki a vadász célpontja volt.

WP_20170619_16_45_22_Pro

A vadász ellen a Pécsi Rendőrkapitányság nyomoz, mégpedig zaklatás miatt, mert már korábban is fenyegette a férfit és családját.

A rendőrség nyilatkozata szerint amikor a balesethez mentek ki, akkor lefoglaltak egy “fegyvernek látszó tárgyat” is, de azt nem részletezik, hogy pontosan milyen fegyverről is van szó.

Információink szerint a felszarvazott férfi azt tervezte, hogy a szerető kivégzése után magával is végez, a Facebookon el is búcsúzott ismerőseitől, és feleségéről egy meztelen képet is kiposztolt, de a bejegyzés azóta már eltűnt a közöségi oldaláról (nekünk megvan, de nem mutathatjuk meg személyiségi jogok miatt – a szerk).

WP_20170619_16_46_38_Pro

A környéken lakók mindössze annyit érzékeltek a történtekből, hogy a kidöntött oszlop miatt órákig nem volt áram az utcában, és estig még tévét sem tudtak nézni.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Facebook

Twitter