Bulizz, hogy segíthess!

Menj a Nappaliba, érezd jól magad, táncolj, hallgass zenét és ezzel Te is segíthetsz a pécsi beteg gyerekeken és a szüleiken. A jótékonysági buli május 9-én lesz.

Az Eurakvilo Közhasznú Alapítvány a Pécsi Tudományegyetem Gyermekklinika Onkohematológiai Osztályán kezelt daganatos, illetve Leukémiás gyermekek és családjaik támogatására alakult meg 2011-ben. Ők szervezik meg azt a jótékonysági eseményt, amelyhez számos pécsi zenész és együttes is csatlakozott. Azt szeretnék, ha a Gyermekklinika épületében kialakíthatnának egy vagy több szülő-gyermek kórtermet, ahol a krízis idején legalább az egyik szülő a gyermeke mellett tudna maradni.

– Megkerestünk több nagyobb pécsi zenészt, hogy álljanak az ügyünk mellé, ők pedig nagyon nyitottak voltak és akit nem kötött előszerződés, az vállalta a jótékonysági szereplést – mondta az OK!PÉCSnek Máté Beatrix az alapítvány menedzsere.

Psycho Mutants

csik_hirdetés2

Beck Zoltán (30Y), a Psycho Mutants, a Beatlingers, Karnics Zoltán Dj session, Zsigabá és a Slam Poetry ( Tengler Gergely) fognak fellépni május 9-én, este hattól a Nappaliban. A kocsma egyébként nem csak a helyet adja, hanem több tízezer forinttal is támogatják az ügyet!

MONDD EL, NE TARTSD MAGADBAN A VÉLEMÉNYED!

Facebook

Twitter