Buszozni lesz érdemes az állatkertbe – Lezárják a környéket az autók előtt

Az új Pécsi Állatkert nyitóhétvégéjén a nagy érdeklődésre miatt teljesen lezárják az autók elől a környéket – közölte a pécsi önkormányzat sajtóosztálya. Viszont nem a pécsiek előtt. 

Mint megírtuk, május 20-án, pénteken elsősorban a pécsi gyerekek számára nyitja meg a kapuit az új állatkert, 21-én és 22-én, szombaton és vasárnap azonban már bárki elmehet és megnézheti a vadasparkot a saját szemével. Viszont ne autóval menjen, ha jó akart, mert erreszámíthat:

hirdetés

A forgalmi rend változás az alábbiak szerint lesz érvényben:

Május 20-án, pénteken 10:00 és 18:00 között megállási tilalom lesz érvényben az Ángyán János utca Málics Ottó u. – Demokrácia u. közötti szakaszán.

Május 21-én szombaton 06:00-tól május 22-e vasárnap 18:30-ig megállási tilalom lesz érvényben az Ángyán János utca mindkét oldalán a Lapisi úttól a Demokrácia utcáig és a Málics Ottó utca mindkét oldalán a Szőlő utcától a Hunyadi János utcáig

Május 21-én és 22-én 09:30 és 18:30 között lezárásra kerül az Ángyán János utca a Lapisi úttól a Demokrácia útig, valamint a Málics Ottó utca a Szőlő utcától az Ángyán János utcáig, beleértve a Fenyves sort, az Ányos Pál utcát, a Puskin utcát és a Cserfa utcát is.

A forgalmi rend változás ideje alatt a lezárt területekre kizárólag a megkülönböztető jelzéssel ellátott gépjárművek, a helyi buszjáratok, a mozgássérültet szállító gépjárművek, valamint a lakcímkártyájukat bemutató helyi lakosok hajthatnak be. A területet az érdeklődők a Tüke Busz menetrend szerinti, illetve különjárati autóbuszaival közelíthetik meg, melyek természetesen a szokásos menetrendhez képest sűrűbben, és nagyobb kapacitással járnak majd.

hirdetés

HOZZÁSZÓLÁSOK

Facebook

Twitter