Civil-szakmai mozgalmat indított, mert leváltaná a pécsi városvezetést Mellár Tamás

Mindenki Pécsért Egyesület és Mozgalom a neve ennek a vadiúj szervezetnek, amelyben ismert pécsi ellenzékiek vannak többségben – sok író mellett.

Mellár Tamás, Pécs független országgyűlési képviselője tartott ma sajtótájékoztatót a Városháza előtt, ahol bejelentette, mozgalmat indít annak érdekében, hogy napi párbeszéd alakuljon ki a városról – a városért. Ez is a neve a szervezetnek: Mindenki Pécsért Egyesület és Mozgalom.

hirdetés

Mellár Tamás célja az, hogy begyűjtsön minden olyan pécsit, akinek elege van “az elmúlt tíz év pécsi semmittevéséből, a folyamatos adósságból” és tenni akarnak ez ellen. Ellenzéki pártokkal egyelőre nem vette fel a kapcsolatot, de hozzátette, szerinte előbb-utóbb rájönnek majd, hogy muszáj lesz nekik is belépni, ha talpon akarnak maradni.

Az új egyesület első tagjai, “tanácsadói” is megvannak:

 • Ágoston Zoltán (író, a Jelenkor főszerkesztője),
 • Balogh Robert (író),
 • Bod Péter Ákos (közgazdász),
 • Getto Tamás (építész),
 • Hetényi János (építész és borász),
 • P. Horváth Tamás (író),
 • Pentz Mihály (vállalkozó),
 • Péterffy Attila (vállalkozó),
 • Polyák Gábor (médiakutató, egyetemi docens),
 • Szűcs Orsolya (jogász),
 • Törőcsik Mária (közgazdász, egyetemi tanár),
 • Zeller Gyula (közgazdász, egyetemi docens).

Mellár Tamás kifejtette, reményei szerint az egyesületből egy olyan “szakértő”, “független” polgármester-jelölt nő majd ki, aki képes lesz leváltani a jelenlegi városvezetést, ehhez pedig új képviselőkre is szüksége lesz, akik szintén az egyesületből érkeznek majd.

Egyébként éppen az MSZP-s Tóth Bertalan beszélt hasonlóról korábban, aki kifejtette, ha a pécsi modellt követi a baloldal, azaz látszólag független jelölt mögé sorakoznak majd, akkor van esély arra, hogy nyerni tudnak 2019-ben.

UPDATE: A pécsi Fidesz szerint “Mellár Tamásról lehullt a lepel! Valójában egy kapzsi köpönyegforgató báb”

Közleményt adott ki a Fidesz Mellár Tamás mozgalmával kapcsolatban. Mutatjuk szószerint.

“Mellár Tamásról lehullt a lepel! Valójában egy kapzsi köpönyegforgató báb

Mellár Tamásról pár héttel a választások után végérvényesen lehullt a lepel. Politikai pályafutásának védjegye a kapzsiság, a köpönyegforgatás és az emberek megtévesztése.

Mellár Tamás arcátlan kétszínűségről árulkodik mandátumának átvétele óta minden egyes megnyilatkozásával.

Míg a kampányban csak saját korábbi véleményével szemben tett kijelentései szajkózásával  csapta be a választók jó részét sikeresen, ugyanezt most már a Parlamentben  elvbarátai felé is megteszi pénz és pozíciók érdekében.

Mellár megtéveszt és becsap mindenkit, amerre csak jár.

Pécsett egy pártoktól, politikától független, úgynevezett civil, a pártérdekek felett álló professzor álarca mögé bújik. Közben az Országgyűlésben pénzért cserébe vigyázzba áll a pártérdekeknek, baloldali frakció zászlaját tartja a magasba és pártszíneket képvisel jól fizető, új pártjától kapott pozícióiban is.

Mára véglegesen lehullt a lepel Mellár Tamásról.

Nem a pécsiek érdekének civil képviselete miatt indult a választásokon, hanem a politikai haszonszerzés, a pozíciók és a pénz, valamint a baloldali pártok alázatos kiszolgálása motiválta!

Felszólítjuk Mellár Tamást, hogy fejezze be  megtévesztő, álságos viselkedését, tisztelje választóit!”

hirdetés

HOZZÁSZÓLÁSOK

Facebook

Twitter