Conchita Wursttal tolja durva reklámját a Da Vinci Magánklinika

Mi mást, mint lézeres szőrtelenítést ajánlanak!

Ráfeküdtek a marketingre a pécsi magánklinikán, igazi gurukat sikerült csatasorba állítani a jelek szerint. Mutatjuk is, mivel operálnak:

hirdetés

Fizett hirdetésben is tolják ezt a remek posztot, vélhetően azért, mert a vicceskedő reklám nem igen hasít egyelőre. Eddig a 18.841 emberből, akik követik a Da Vinci Facebookját, csak 45 ember lájkolta és 11-en osztották meg, ami eléggé vérszegény.

Pedig, ha többen kattintanának, akkor megtudhatnák, hogy a “Da Vinci Magánklinikán a lézeres epilálásban standardnak számító Lightseer dióda orvosi lézer készülékkel dolgozunk, mely az egyik leghatékonyabb technológia a nem kívánatos szőrszálak tartós eltüntetésére”.

A kezeléseket pedig – bármennyire is hihetetlen – orvos végzi!!!

Ha netán eltűnne a poszt az oldalról, akkor itt van lementve:

da vinci reklám

Conchita Wurst 2014-ben nyerte meg az Eurovíziós Dalfesztivált, a verseny történetében a negyedik legmagasabb pontszámmal.

A művész egyébként Conchita Wurst néven 2011-től kezdett szerepelni. A Conchita becézett alakja a Concepción spanyol női névnek, eredeti jelentése magyarul: fogantatás, és Szűz Mária egyik mellékneve, amit kubai barátnője adott neki és az osztrák ist mir Wurst (magyarul: tökmindegy) kifejezésből jött a Wurst, bár a szó magyarra fordítva kolbászt jelent. Az énekes azt nyilatkozta, hogy azért választotta végül ezt a nevet, mert szerinte mindegy, hogy valaki honnét jön és hogyan néz ki. (Forrás: Wikipédia)

hirdetés

HOZZÁSZÓLÁSOK

Facebook

Twitter