Csak a Jobbikot érdekli a martonfai menekülttábor?

Nagyon úgy néz ki, hogy igen, keményen rá is telepedtek a pénteki pécsi “tüntetésre” is, amely viszont igen haloványan sikerült. 

Talán csak kicsivel több, mint 100 embert érdekelt Morvai Krisztina (Jobbik), Hegedűs Lóránt (Jobbik), Szőcs Norbert (Jobbik), Berkecz Balázs (Együtt) és Csémi Gabriella (Martonfa, alpolgármester) lendületesnek szánt, de eléggé semmitmondó és unalmas beszédei a pécsi főtéren péntek kora este. Némi izgalmat Berkecz beszéde jelentett, aki szakmai alapon próbálta megközelíteni a témát és egyébként bírálta a Jobbikot, de szószerint elküldték a picsába egy “Takarodj”-al.

hirdetés

A menekülttábor elleni tiltakozás fénypontja az volt, amikor az afroamerikai zenészeket is felvonultató, külföldi keresztény zenekar állt értetlenül az árpádsávos szimpatizánsok előtt, mivel ők éppen koncertezni érkeztek a főtérre. Némi szóváltást követően szépen megvárták a közhelyes beszédeket, majd a húrok közé csaptak.

A martonfai menekülttábor ellen tiltakozók Facebook csoportjában egyébként egyenesen botrányról beszéltek a keresztény zenekar fellépése miatt.

Botrány!!!Miután – a gyülekezési törvény előírásai alapján – bejelentettem a mai demonstrációt, és leellenőriztem a kö…

Posted by Tiltakozás a martonfai menekülttábor ellen on 2015. augusztus 14.

hirdetés

HOZZÁSZÓLÁSOK

Facebook

Twitter