Csak rossz minőségű fákat vágatott ki a Mecsekben – állítja a balliberálisok pécsi jelöltje

És kifejezetten büszke mindarra, amit a Hőerőmű vezetőjeként tett.

Szakmai életútjáról tartott prezentációt Péterffy Attila, a pécsi hőerőmű volt vezetője, most a balliberális pártok és a Jobbik pécsi polgármester-jelöltje. Korábban ugyanis érték támadások, miszerint évi 450 ezer tonna fát vágatott ki a Mecsekben. Péterffy ezt a vádat próbálta meg tisztázni.

hirdetés

Péterffy előadásában azt állította, hogy csak hibás, olcsó, rossz minőségű fát égettek el. Hozzátette, az elégetett tüzelőanyagnak csak kisebbik része volt úgynevezett hengeres fa, és évente összesen csak 20-22 ezer tonna származott a Mecsekből. A polgármesterjelölt cáfolta azokat a híreket is, miszerint a Hőerőműnek köze lett volna azokhoz a mecseki tarvágásokhoz, amelyek korábban történtek az erődben. (Ezt szakmai, civil szervezetek másképp tudják, erről majd későbbi cikkünkben írunk, amelyben fotókat és egyéb dokumentumokat is bemutatunk – a szerk.)

Péterffy hangsúlyozta, kifejezetten büszke arra, amit tett és ahogyan vezette a céget, illetve az elért szakmai sikereire. Hogy szerinte ezzel nincs egyedül, azt bizonyítja az is, hogy számos állásajánlatot kapott, amikor elhagyta a pécsi céget.

A PécsiSTOP nagyon lelkes volt és videón rögzítette Péterrfy teljes előadását, de annyira rossz (hang)minőségben, hogy ezt feljavítottuk azért, hogy pontosan érteni lehessen, mit is mond a politikus-jelölt. Íme:


 

hirdetés

HOZZÁSZÓLÁSOK

Facebook

Twitter