Csőd ügy: A pécsi polgármester összehívja a képviselőket!!!

Erre azért kevesen fogadtak volna!

Napok óta nyüzsög a pécsi ellenzék, minden ellenzéki politikus a pécsi csődről és pénzügyi válságról beszél, erről írtunk már itt és itt ma és tegnap is. A Fidesz korábbi kistestvére pártokon felüli ügyről, a Jobbik árulásról és erkölcsi hulláról beszélt, az LMP tetszelgő politikusról, az MSZP pedig egy halom mindent követelt.

hirdetés

A pécsi Jobbik szerint az ÖPE vezetője, Kővári János egy erkölcsi hulla! – OK!PÉCS

Ma végre reagált a pécsi Jobbik az ÖPE tegnapi, árulásos akciójára. De még hogy!

Senki nem fogadott volna arra, amit viszont ma este jelentett be Páva Zsolt. A polgármester közölte: összehívja a pécsi közgyűlést, hogy akkor beszéljenek.

Megértem, hogy az ellenzék izgatott,

és szeretné elmondani mielőbb a véleményét, ezért kezdeményezem, hogy az eredetileg szeptember 14-re tervezett rendes közgyűlést már egy héttel korábban megtartsuk. Ezen pedig az ÖPE napirendi pontjait közösen az ellenzéki pártokkal meg is vitathatjuk. Úgy gondolom, fontos a párbeszéd, amennyiben az kulturált felvetéseken, kulturált formában zajlik – jegyezte meg a kormányközeli Pécsi Újságnak Páva, aki szerint egyébként nincs csődhelyzet, és a város sem fizetésképtelen.

Páva most is azon a véleményen van, hogy politikai akció folyik, az ellenzék teszi a dolgát, mert egyre közelebb van a választás, és muszáj hallatniuk a hangjukat.

A pártoknak elküldtük a kérdéseinket, amint reagálnak, frissítjük a cikket! Érdemes lesz visszanézni később.

Jobbik: ezt ellenzékből elérni, siker!

– Elértük ellenzékből azt, hogy erről végre beszélni tudjunk, ami nagy eredmény. Ez szép siker, még úgy is, hogy a Fidesz eljátszotta ezt a kis játékot az ÖPE-vel. – Ha nincs a Jobbik és a Jobbik kezdeményezése a rendkívüli közgyűlésről, akkor ez sem lenne. A város érdeke az, hogy mielőbb kiderüljön, hogyan is állunk – kommentálta elsőként a hírt Fogarasi Gábor, a Jobbik képviselője.

LMP: Ez a vita túl sok figyelmet kapott

– A magam részéről tudomásul veszem, hogy szeptember 7-én ül össze a testület. Ez a vita így is túl sok figyelmet kapott. A város érdeke azt kívánja, hogy a súlyos problémákról, és a lehetséges megoldásokról beszéljünk. Erre fogok törekedni, és ennek megfelelően készülök az ülésre. Ezért nem is minősítem a polgármester cinikus megnyilvánulását – közölte Keresztes László Lóránt.

ÖPE: Sajtótájékoztatón reagálnak

Az ÖPE csütörtök délutánra hívott össze sajtótájékoztatót, ahol kifejtik álláspontjukat. Erről beszámolunk majd.

hirdetés

HOZZÁSZÓLÁSOK

Facebook

Twitter