A Dél-Dunántúl legnagyobb autóipari beruházását építik Pécsen

És már javában folyik a munkások, illetve szellemi munkát végző középvezetők toborzása is dél-koreai tulajdonú, autóalkatrész-gyártóhoz, ami a Déli Ipari Parkban lesz.

Tavaly írtunk arról, hogy a világszinten jegyzett dél-koreai autóalkatrész-gyártó cég, a Hanon Pécsett építi fel egyik gyárát, első körben közel 500 új munkahelyet ígérve. Iparági vélemények szerint ez lehet a Dél-Dunántúl legnagyobb autóipari beruházása.

hirdetés

Most már nagy erőkkel toborozzák az embereket is, mégpedig nem is rossz fizetésekért – ha alapul lehet venni a Hanon székesfehérvári üzemének számait. Akit érdekel a munkalehetőség, az a fenti, piros linkre kattintson.

A Hanon Systems Pécsen klímakompresszorokat gyárt majd, amelyek a Volkswagen, az Audi, a Peugeot, a Ford, a BMW és más nagy gyártók autóiba fognak kerülni. Ebben az üzletágban a világpiac második legjelentősebb szereplői egyébként.

A cég a világ 40 országában működtet gyárat vagy mérnöki központot, ebből Európában 11-et, összesen 16.500 munkavállalót foglalkoztat, éves árbevétele eléri az 5 milliárd dollárt.

hirdetés

HOZZÁSZÓLÁSOK

Facebook

Twitter