Derékig fűben gázolva döntené meg a Fideszt a baloldal Pécsen

Elfogyhatott a valódi mondanivaló, így a populizmus olyan mélyére süllyedt a balliberálisok pécsi “kampánya”, hogy a fal adja a másikat.

Elfogyhattak a valódi üzenetek, a tényleges mondanivaló (ha voltak ilyenek egyáltalán; bár Drakula sosem volt pincéje “bemutatásának” ötlete nekünk tetszett), talán így fordulhatott elő, hogy a balliberális polgármesterjelölt (állítólag) a város határában járva

hirdetés

derékig bemászott a fűbe is, csak hogy ütni tudjon egyet a fideszen és a városvezetésen.

Aszondja ugyanis Péterffy Attila, hogy “ha valaki Pécsre érkezik, legyen az turista, vagy egy nagyvállalati befektető, az alábbi látvány fogadja, pont az autópálya végénél”. És három fotót is mutat, de a jó ég tudja, hogy hol.

A képekről ugyanis ember legyen a talpán, aki meg tudja mondani: hol készültek.

péterffy fűben

Az, hogy Pécs határain kívül mekkora a gaz, nagyon fontos kérdés, ugyanakkor elég kevés beleszólása van ebbe a városvezetésnek. Az mindenesetre pozitív hír, hogy ezek szerint a pécsi baloldal a városon kívül is kaszáltatni fog, ha ősszel visszakerülhetnek a hatalomba.

Ugyanakkor az is izgalmas kérdés, hogy a mecseki fák brutális mennyiségű kivágatásával hírbe hozott polgármesterjelöltnek mennyire jó ötlet, illetve mennyire áll jól ez a “zöld gondolat”.

hirdetés

HOZZÁSZÓLÁSOK

Facebook

Twitter