Döbbenetes: Tvrtko a DunaTV-hez igazol

Először a Blikk szellőztette meg, majd maga a Vujity Tvrtko erősítette meg a hírt közösségi oldalán, hogy a DunaTV-nél folytatja.

Nagyon hosszú posztban ismerte el Vujity Tvrtko, hogy a DunaTV-hez igazol és ott Tvrtko…túlmegy minden határon… címmel készít dokumentumsorozatot.

hirdetés

Azt írja a tévés, hogy első szava a köszöneté, amiért bemutathatja azt a filmet, amit annyira szeret, és amiért annyit dolgozott.

– Sok megkeresést kaptam, itthonról és külföldről is. Nem zárom ki, hogy akár a közeli jövőben más országok televízióiban is készítek filmet – szövi tovább Tvrtko, aki elárulja, van egy története, amit Magyarországon kell bemutatnia, ezért volt számára fontos, hogy országos csatorna sugározza, ráadásul olyan, amelyet a határon túl is látnak.

– Mindez számomra legalább olyan fontos, mint a II. világháború utolsó hadifoglyának hazahozatala. Hiszem, hogy sokan ülnek majd a képernyők elé, mert a titok, amit bemutatok, tényleg lélegzetelállító. Csaknem egy évnyi nyomozás és utazás Bécstől Pekingig, Szarajevótól Párizsig és tovább… – promózza már most a műsort.

Aztán egy kis politikai kitérő is belefér:

– Pontosan tudom, hogy Magyarországon sok mindenen rajta van egy bélyeg. Én újságíró vagyok. Ahogy eddig sem voltam ilyen párti meg olyan párti, kormánypárti vagy ellenzéki, ezután sem leszek. A nézők pártján állok, politikai dimenziók nem befolyásolnak, maradok aki voltam: a civil szféra riportere – magyarázza.

Maga a DÖBBENET!

Tvrtko…túlmegy minden határon… A KÖNYV TITKA lesz a műsor címe. Különleges “utazás lesz” – írja, amely körbeölel és bemutat egy sok országon átívelő nyomozást. Hogy pontosan melyik is az a bizonyos könyv? Hamarosan kiderül, annyit már most elárulhatok, hogy remegett kezem és lábam, amikor rátaláltam, amikor kihozták a páncélteremből, amelyben pihen. Biztonsági emberek gyűrűjében nézhettem meg, olvashattam bele. Az egyik benne lévő fejezet pedig maga a döbbenet.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Facebook

Twitter